DANIEL FARISH NAUFAL . SYAFIQ JEEPRY . JEPE' . 18 TAHUN . EX'SMK LIKAS . 35 . STAY GORGEOUS . GREYY . GREEN . SIMPLE . LOVELY . AQUE_APIKZ@YAHOO.COM . TWITTERIANS . FACEBOOKER . BLOGGERIANS ;) HAVE A NICE ENTRY.

Sunday, April 7, 2013

EMMA SAFWANAH SAHIRIN *feedback

Assalamualaikum w.b.t ;)
okay entry hari ni berkaitan dengan salah satu insan yang tersenarai dalam special list beta ;D takk, actually nama yg tertera di atas tuu ada cerita pasal aku kat blog diaa. naa, sekarang ni just nak feedback balik laa kat dia. wahai KAKAK COMEL hayati la -,- 

first at all, nak bagitahu adek disini rindu nak bersua. haha ;D even saya dah tak di bangku sekolah lagi tidak bermakna segala kenangan kita bersama pun saya nak lupakan. InsyaAllah kenangan kita time di sekolah, asrama mahupun di mana'mana tidak akan pernah lenyap di fikiran saya. uiseh. adek pun tak sangka kita boleh serapat ini kan sedangkan adek tak tahu pun dari mana starting diaa. tapi nevermind, syukur dapat juga luangkan masa bersama sebelum adek dah tak bersekolah di sana lagi.

hmm, memang adek ni dah taken. yaa TAKEN dahh. tapi ! ada tapinya, saya tetap dgn pendirian saya yang saya tak pernah bezakan, bandingkan, samakan, pilih kasihkan kakak dengan dia. tak pernah langsung. bagi adek semua itu selaras seja di mataa adek yg comel ni.;D tiada bezanyaa. semua pun adek sayang dengan ikhlas. tak pcaya suda. wakaka ;D yaa memang kakak tidak asing lagi bg adek. insyaAllah kalau adek ada masalah adek share kat kakak k ;) jgn risau. kakak mmg dah matang pun tapi saja taknak tunjukkan. hahaha.

asal kakak tahu, saya sekarang nii mmg dah dapat kakak terbaik buat apa lagi nak cari kakak lain kan. cehhh kembang suda kan. ;D yaa saya serius. kalau ada pun dia tak mcm kakak laa. waa mcm mau kakak lagi nii. hahaha tidak ba. kidding jerr. kakak pun jgn la nak cari adek lain lagi. waaaaa tudiaaaaa. tidak bukan apa supaya fair. hahaa. ingat adek tak pandai jeles kerrr -,- hahaha. tak sangka pula result spm kita sama kan. dah mmg takdir apa boleh buat. tp actually adek nak result yg lebih baik lagi tp bersyukur apa yg ada.

InsyaAllah kalau ada rezeki kita berjumpa juga tuu. lost contact ? hmm, kitaa sama'sama usahakan la k. jangan la risau sgt pasti ada jalannya. kita semua nakkan yg terbaik ba kan. so keep pray ;) lastly, saya pun syg sama kaka comel -,- comel sgt.  ;DALWAYS WITH YOU ;)


No comments:

Post a Comment